Tehtävän erityisosaaminen liittyy Venäjän turvallisuus- ja sotilaspolitiikkaan sekä niiden puitteissa vaikuttaviin ilmiöihin. Tehtävä alkaa 16.8.2021 (tai sopimuksen mukaan) ja on määräaikainen 30.6.2022 saakka.


Vastaat tutkimusopetuksen sekä Venäjän turvallisuus- ja sotilaspolitiikan opetuksen aineistojen käytettävyydestä ja ajantasaisuudesta. Osallistut tieteellisten tutkimusmetodien kehittämiseen sekä niiden käytäntöön soveltamiseen tutkimuksessa ja tutkimuskoulutuksessa. Suunnittelet ja toteutat opetustapahtumien oppimisympäristöt, aineistot ja tilastoinnin sekä toimit oppimisympäristöjen pedagogisena ja teknisenä asiantuntijana. Osallistut Venäjän turvallisuus- ja sotilaspolitiikan kansalliseen ja kansainväliseen tieteelliseen tutkimukseen sekä opetustoimintaan erityisosaamisesi puitteissa.

Haku on auki 16.7.2021 asti.

Linkki ilmoitukseen valtiolle.fi palvelussa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s